Jongeren willen hippe mondkapjes!!!

Het Buitenhuis AlmereCreatief & Zelf Doen

JAMES “de” jongeren organisatie van Almere maakt er in ‘corona-tijd’ weer het beste van. Hier weer een column met tips, trucs en interessante doorverwijzingen.

De mooiste mondkapjes op een rij

Per 1 juni 2020 is het verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen als je gebruikmaakt van het openbaar vervoer. Jongeren maken over het algemeen veel gebruik van het ov, maar het verplicht moeten dragen van een mondkapje maakt het niet erg aantrekkelijk. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven die een echt fashionstatement maken van het dragen van een mondkapje! Dus, reis jij graag fashionable én veilig? Lees dan verder.

The Fashion Filter
De mondkapjes van The Fashion Filter zijn niet alleen hartstikke mooi, maar ook duurzaam. Zo produceren zij lokaal in Eindhoven en alleen op vraag. Hun doel is om mondkapjes sociaal acceptabel te maken en daarmee meer bewustzijn te creëren.
The Fashion Filter verkoopt mondkapjes met verschillende patronen en kleuren. Heb jij het liever anders dan de rest? Dan kan je ook een DIY-pakket bij ze kopen of een design op aanvraag bestellen.

Icing The Label
Icing The Label is er helemaal op gericht om van mondkapjes een fashionitem te maken! Alle mondkapjes worden met de handgemaakt door een klein team ambitieuze vrouwen.
De mondkapjes zijn helemaal in streetwear-stijl en daarom niet alleen mooi, maar ook stoer. En als icing on the cake: ze doneren €3,- per (lees hier verder).