DUB-Ally #4 !!

Het Buitenhuis AlmereGezellig & Ontmoeten, Muziek en Theater

Greetings people.
Zoals jullie weten mogen we weer onze sound opzetten en wat tunes draaien. Dit wordt DubAlly #4 en voor deze editie hebben we een paar punten die we met jullie willen delen.
Het is nog Corona tijd dus die maatregelen moeten wij helaas ook hanteren dus er mogen maximaal 35 personen binnen. Hou jullie aub aan de regels die nu eenmaal bekend zijn voor iedereen. Daarnaast is het niet toegestaan om binnen te roken. Voor de rokers onder ons, aub niet precies voor de deur. Eten en drinken zal verkocht worden door Hazels Kitchen. Het buitenhuis is geen café en geen partycentrum. Het is een plek voor cultuur en wij zijn blij dat we een plek hebben gekregen om onze cultuur (sound system culture) met jullie te kunnen delen. Muziek en de vibe die we brengen is concious en wij houden dit hoog in onze hart. Laten wij met z’n allen een gezellige avond van maken, hou jullie aub aan de regels en skank….HIPOWAAA!!
DUB-Ally #4!!
*Roots*Reggae*Dub*Steppas*
Hosted by: The Mighty Dread Warrior Machine (SVR & Fontoyard)
Location: Het Buitenhuis, Almere Buiten.
Maximum aantal personen binnen is 35!!
Adress: Baltimore Plein 106 1334KA. (Tussen café t steegje en playworld)
Datum: zaterdag 26 September
Time: 17u – 23u.
HIPOWAAA!!!