Groentesoep in Buiten

Het Buitenhuis AlmereGezellig & Ontmoeten, In Het Centrum, Muziek en Theater, Voor De Kids

Groentesoep in Buiten 2020 wordt heel bijzonder. Op nagenoeg alle terassen in het centrum van Almere Buiten worden optredens gegeven van bandjes, singer songwhriters, spoken word, rap en zoals jullie dat van ons gewend zijn humor. Groentesoep zou groentesoep niet zijn zijn wanneer er ook geen moderne ambachten te bewonderen zijn. En wellicht dat je op de route van terras naar terras ook nog bijzondere dingen tegenkomt. Misschien wel een groentesoep contest, waarbij jij je kookkunsten kunt laten zien door vooraf een recept in te sturen. op zaterdag 3 oktober naar het centrum van Almere Buiten en geniet tussen 10:00 en 17:00 uur van al het bijzonders wat Groentesoep in Buiten voor jou in petto heeft. Uiteraard haakt Het Buitenhuis ook aan, waar heel bijzondere dingen gaan gebeuren.