Kids Radio SKS Buitenhuis

Het Buitenhuis AlmereCreatief & Zelf Doen, In Het Centrum, Voor De Kids

Kids Radio SKS Buitenhuis gaat in augustus starten met een reeks workshops voor kinderen, van 9 tot en met 13 jaar, om de kinderen radioprogramma’s te leren presenteren! Op zaterdag 1 augustus is er een opendag waarbij de kinderen zich in kunnen laten schrijven, formulieren liggen klaar. De week daarop start de reeks aan workshops en zal minimaal 10 sessies bevatten van 3 uur. Mochten de kinderen langer nodig hebben om de kneepjes van het vak te leren dan wordt er in overleg met de ouders en de kinderen zelf verlengd. Tijdens de reeks kunnen er kinderen uitvallen en dan is er weer een plek voor een nieuwe jonge cursist. De workshops worden gehouden van 14:00 – 17:00 uur in Het Buitenhuis. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar radiosks@live.nl. Radio SKS biedt de workshops kosteloos aan, want de jeugd heeft immers de toekomst. En diezelfde jeugd sluit de workshops af met een certificaat. Een deel van de apparatuur is geschonken door Omroep Flevoland, waarvoor dank!