Summer time

Het Buitenhuis AlmereGezellig & Ontmoeten, In Het Centrum, Muziek en Theater

Summertime is een akoestische live performance act bestaande uit Betsie (zang) en Erik (gitaar). Beide bewegen zich al jaren in het muzikale circuit rond Almere en hebben deel uitgemaakt van diverse bandjes. Met Summertime zetten zij in een kleinschalige setting hun muzikale avonturen voort en treden zij op bij diverse gelegenheden. Summertime brengt bekende covers van de jaren ’70 tot nu, met een jazzy en funky randje. Van Michael Jackson, Paolo Nutini en Amy Winehouse tot Alicia Keys, Sade en Elvis. Klein, maar fijn en altijd puur, pakkend en muzikaal. Goed voor de achtergrond én de voorgrond.

Op zondagmiddag 2 augustus (vanaf 15u) geeft Summertime een zomers live-optreden in Het Buitenhuis (Baltimoreplein, Almere Buiten). It’s Summertime!