Het Buitenhuis oktober, november en december 2020

Het Buitenhuis AlmereCreatief & Zelf Doen

Zelfs Het Buitenhuis heeft de programmering in de maand oktober moeten schrappen in verband met de verdere maatregelen omtrent covid-19. Oftewel corona is spelbreker en door overmacht kunnen er geen events meer georganiseerd worden in Het Buitenhuis. En toch ook goed nieuws! De gemeente Almere staat op het punt om het pand aan te kopen, om op die locatie, samen met de bibliotheek, het Erfgoedhuis en de dansschool een cultuurhuis Almere Buiten te ontwikkelen! Wanneer wij meer nieuws hebben over de aankoop van het pand komen wij bij jullie terug met informatie over de mogelijkheden van het organiseren en bezoeken van leuke activiteiten in Het Buitenhuis. Ondertussen laten wij via onlineactiviteiten zien wat er allemaal al wel mogelijk is in Het Buitenhuis. Eigenlijk zoals wij in maart begonnen zijn. Wij verwijzen jullie dan ook graag naar www.hetbuitenhuisalmere.nl voor meer informatie.