Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smaakmakende ‘open podium’ voor de jeugd

11 december 2020 om 16:00 - 17:30

Gratis

Het Buitenhuis presenteert met trots smaakmakende ‘open podium’ voor de jeugd in Almere. Voor je smaakpapillen!

De jeugd krijgt de kans om op dit podium hun talent te laten zien, te ontdekken, uitgedaagd te worden, podium ervaring op te doen en andere jeugd te ontmoeten. Alle uitingen kunnen worden gepresenteerd op het podium zoals: stand-up comedian, dans, muziek, zang, sport, goochelen etc. Publiek is meer dan welkom. Vrienden en familie zijn uitgenodigd te komen om te genieten. En in de sfeervolle en gezellige ruimte is er gelegenheid een drankje of een snackje te bestellen. Het open podium voor de jeugd wordt georganiseerd door kinderopbouwwerker Gwen Claasz Coockson.

Vorig jaar is er op het Groentesoep Festival voor het eerst een “Smaakmakende Talentenpodium” georganiseerd door de organisatie i.s.m. het Kinderwerk van De Schoor, Welzijn in Almere. Er werd gedanst, gezongen met of zonder muziekinstrument en uiteindelijk werden er diverse prijzen uitgereikt voor de meest “Smaakmakende Talenten”. Het was voor de dansdocente Demi, theaterdocent Joey en Cultuur scout Muriel moeilijk een keuze te maken wie de wisselbekers kregen. Alle talenten waren uniek en hebben hun act vol overgave uitgevoerd voor een groot publiek.

Het open podium voor de jeugd in Almere vanuit Het Buitenhuis is de opmaat voor het grote optreden van de kids tijdens het Groentesoep Festival.

Gegevens

Datum:
11 december 2020
Tijd:
16:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Het Buitenhuis
Baltimoreplein 106
Almere, FL 1334 PB
Site:
https://hetbuitenhuisalmere.nl

Organisator

Gwendoline Claasz Coockson
Telefoon:
06-52420463
E-mail:
gclaasz@deschoor.nl