VEROVER HET BALTIMORE PLEIN

Het Baltimoreplein wordt het leukste plein ooit. Zo’n plein waarvan de hele wereld zou willen dat het om de hoek lag. Het wordt ontworpen door een kunstenaar, maar die heeft jouw hersenspinsels nodig. Zet je kunstenaarsbril op en laat je fantasie de vrije loop!

Lize Korpershoek helpt jou op weg in het ontwerp- en knutselavontuur. Als je jouw creatie met ons deelt via #onzebuit gebruikt de kunstenaar straks misschien wel jouw ontwerp als inspiratie!


KUNST IS NIET SAAI!!

Wat is dat dan, een speelkunstwerk? Nou, sommige kunst wordt ontworpen om aan te raken en te gebruiken. Toegepaste kunst heet dat. Je kunt erop zitten, staan en of zelfs springen! Lize vertelt er in dit korte filmpje alles over. Laat je inspireren door de vetste kunstwerken die je ooit hebt gezien.

HOE WERKT HET?

We gaan één groot speelkunstwerk ontwerpen waarin ideeën van de Buitenaren samenkomen. Hoe dat er precies uit komt te zien bepaal ook jij, want de kunstenaar gebruikt de ingezonden ideeën als inspiratie voor zijn ontwerp!

Waar wacht je nog op? Teken, beschrijf of knutsel het Baltimoreplein van jouw dromen. Download via onderstaande knop de knutselpagina, kijk de filmpjes om je hoofd los te maken en je kunt meteen aan de slag!

Mail je ideeën en knutselcreaties naar contact@hetbuitenhuisalmere.nl o.v.v. inzending #onzebuit.

Ontdek het programma


KNUTSELHULP

Yes, we gaan aan de slag! Kun je wat inspiratie en tips gebruiken van een professioneel knutselaar? Lize schiet te hulp! In dit filmpje helpt ze jou om te denken als een echte ontwerper.

INSTAGRAM #ONZEBUIT

Klaar met ontwerpen? Vergeet dan niet om jouw pareltje te posten op Instagram met #onzebuit. Hieronder kun je ter inspiratie alvast andere knutselcreaties spotten!

INSTAGRAM PLACEHOLDER